ATEA LANDSTREFF 2021

Landstreff 2021

Formålet og ønsket etterlatt inntrykk var å skape energi, stolthet og samhold og målet var at alle 1650 ansatte skulle være med. Ambisjonen med arrangementet var å skape et event som gir opplevelsen av å være samlet, selv om det er digitalt.

 

Resultatet ble et digitalt event med spennende faglig innhold, masse underholdning med kjente profiler sammen med Atea-ansatte og konserter med kjente artister.

 

For å få følelsen av å være samlet måtte vi inkludere så mange som mulig på sendingen. Vi tok i bruk flere TV-konsepter med kjente profiler sammen med ansatte for å bli litt bedre kjent med de som jobber i Atea på et personlig plan. Dette viste seg å være en stor suksess og chatten gikk i ett under hele sendingen, fra start til slutt.

 

I tillegg hadde vi et avbrekk i sendingen der vi oppfordret de ansatte til å gå ut i mindre grupper og utføre 4 oppgaver, filme dette og sende det inn til oss. Her fikk vi inn godt over 650 bidrag fordelt på flere grupper.

 

Resultatet ble en 3 timers morgensending, 2 timer med fysisk aktivitet og 3 timer kveldssending, over 650 innsendte bidrag og i snitt 1300 seere gjennom hele sendingen.

 

JCP var i samarbeid med Atea ansvarlig for prosjektet i sin helhet i forbindelse med planlegging, produksjon og streaming.

Ønsker du at vi holder deg oppdatert?
Meld deg på vårt nyhetsbrev.