I juni tidligere i år, var Kongsberg vertskap for Kongsberg Agenda 2023, en betydningsfull teknologifestival som har etablert seg som et av landets viktigste arrangementer. Festivalen fungerer som en sentral møteplass for alle interessert i teknologi, industri, verdiskaping og kompetanseutvikling, og den spiller en nøkkelrolle i å fremme disse temaene nasjonalt.

Kongsberg Agenda tilbød et bredt spekter av arrangementer, inkludert seminarer, debatter, teknologiutstillinger, foredrag og aktiviteter. Festivalen appellerte til en mangfoldig målgruppe, fra teknologientusiaster til industrieksperter og allmennheten. Hele festivalen var at den var gratis og åpen for alle. Dette skapte en inkluderende atmosfære som oppmuntret bred deltakelse og engasjement fra hele samfunnet, og stolthet for lokalsamfunnet.

JCP har spilt en viktig rolle i utviklingen av Kongsberg Agenda både i 2022 og 2023. JCP bidrar til utforming av programmet, scenekonsepter og teknisk produksjon. Å være med å skape denne møteplassen har vært en spennende og morsom reise.

Vi ser frem imot årene som kommer og det blir spennende å være med Kongsberg Næringsforum på reisen og fremveksten til Kongsberg Agenda.

Foto: Sverre Engelstad