Norges 50 fremste tech-kvinner

På kvinnedagen har Abelia og ODA for femte året på rad, kåret Norges 50 fremste kvinner i teknologibransjen. Formålet med kåringen er å løfte frem talenter og gode forbilder som kan inspirere flere kvinner til å velge teknologi, og promotere mangfold bransjen.

For første gang i år ble kåringen markert i form av en digital sending fra JCP Studios. Er det mulig for vinnerne å oppnå den samme hyllesten gjennom skjermen som på en fysisk scene? Og hvordan fange interessen til et publikum, som igjennom et år med pandemi, begynner å bli mettet på digitale sendinger?

«Vi vil at dette skal være gøy, innholdsrikt og det viktigste av alt
– hylle de 50 på listen, og mangfold i tech.»

Vi tror svaret er ja, og løsningen ble en 1,5 times program fordelt på tre viktige samtaletemaer med spennende gjester i studio, og ulike filminnslag som hyllet vinnerne – krydret med gratulasjoner fra næringsliv og tech-profiler i inn-og utland.

Interessen for sendingen reflekteres godt igjennom et resultat på over 850 unike live seere. I tillegg kunne elementer fra sendingen raskt og enkelt konverteres til innhold i sosiale kanaler, med god respons.

Gratulerer til alle vinnerne!