I en verden der elsykler blir stadig mer populære, står Bosch eBike Systems som en ledende leverandør av kvalitetskomponenter som elmotorer, batterier og bremsesystemer. Men det er én viktig detalj: Bosch lager ikke sykler selv. Vår utfordring var derfor å etablere Bosch eBike Systems som den ubestridte eksperten på elsykkelteknologi, og vi visste at nøkkelen til suksess lå i mediedekning.

Mens elsykler ofte blir testet av teknologimedier, ønsket vi å utvide horisonten og fange oppmerksomheten til hele det norske medielandskapet. Hvordan kunne vi gjøre dette? Svaret var enkelt, men genialt: «Norges lengste sommerferie.»

Vi utlyste en konkurranse der vi søkte etter to eventyrlystne personer som ville sykle Norge på langs, utstyrt med Bosch eBike Systems’ toppmoderne komponenter. Responsen var overveldende, med over 300 søkere. Samboerparet Kristel og Mohamed imponerte oss mest og ble de heldige vinnerne.

Etter en måned på veien, kom de i mål. Men det var ikke bare de som var vinnere; hele Norge hadde fått med seg budskapet. Lokalaviser fra nord til sør rapporterte om deres reise, og leserne fikk klart og tydelig med seg at hvis man skal sykle Norge på langs – eller bare pendle til jobben – så er en elsykkel utstyrt med Bosch eBike Systems veien å gå.

Slik satte vi bokstavelig talt Bosch eBike Systems på kartet og skapte en elektrisk sommer som Norge sent vil glemme.