Norsk Stål 200år

Sommeren 2022 ble JCP kontaktet av Norsk Stål, som ønsket vår ekspertise i forbindelse med feiringen av deres imponerende 200-årsjubileum. Å oppleve en 200-årsdag er en sjelden anledning, og for Norsk Stål var dette ikke bare en begivenhet, men en milepæl som måtte feires med verdighet.

Vi ble anmodet om å ikke bare bidra til selve jubileumsarrangementet, men også til å utforme innholdet som skulle dele selskapets rike historie gjennom to århundrer og markere deres visjon for fremtiden.

Gjennom hele året har JCP vært en uunnværlig partner for Norsk Stål, og vi har stolt stått ved deres side med mange produksjoner og feiringen av lokale avdelinger.

JCP har også levert to spektakulære fullproduksjoner, en dedikert til Norsk Ståls leverandører på Nasjonalmuseet og en annen for de dedikerte ansatte på Radisson Scandinavia.

Vi har også tatt rollen som historiefortellere og kreatører av minneverdige øyeblikk. JCP har skapt en eksklusiv jubileumsfilm for Norsk Stål, komplett med en spesialkomponert sang og musikk som fanger essensen av selskapets reise gjennom tidene. Videre har vi forfattet en jubileumsbok som dykker inn i de mest bemerkelsesverdige historiene fra de siste to hundre årene.

JCP er stolt av å ha vært en sentral aktør i å bringe Norsk Ståls historie til live med visjon om å ikke bare feire fortiden, men å være med på å forme en enda mer strålende og bærekraftig fremtid for Norsk Stål.

Ønsker du at vi holder deg oppdatert? Meld deg på vårt nyhetsbrev.