PRAD

PRAD er JCP-familiens PR- og reklamebyrå. Vi engasjerer mennesker gjennom ekte historier. Dette er vår vektøykasse:

Strategi

En ting er å vite hvor man vil, noe annet er å få hjelp til å finne ut av hvordan man kommer dit. Gjennom vår unike innsiktsdatabase utvikler vi eksempelvis din merkevares bærekrafts-, kanal-, CSR-, sponsor- eller posisjoneringsstrategi

Betalt annonsering

Der noen ser skogen for bare trær, ser vi muligheter i dagens kanaljungel. Vårt mål er å skape løsninger på målgruppens premisser, som de ønsker å bruke tid på – med riktig idé og budskap, i riktig kanal.

Fortjent oppmerksomhet

Aller merkevarer har en historie som fortjener å få oppmerksomhet. Vårt PR-team jobber hver dag med å oppnå dette gjennom medieinnsalg og content i form av video- og tekstproduksjon. Noen ganger trenger merkevarer også å forsvare seg, da er vi der.

Visuell kommunikasjon

Det sies at vi spiser med øynene – det samme gjelder i aller høyste grad med kommunikasjon. Derfor har vi utviklet en metodikk som sikrer at merkevarer også visuelt  bidrar til effekt – det være seg gjennom logo, butikkmateriell eller en hel profilguideline for alle egne og betale flater.

Dialog og distribusjon

For oss er det viktig at det er kort vei fra idé og produksjon til distribusjon. Derfor tilbyr vi både community management, enklere produksjoner og kjøp av digitalemedier.

Slik lanserte vi Skittles i Norge🌈

Da den amerikanske giganten Skittles skulle lanseres i Norge - og de skjønte fort at det måtte mer en Superbowl reklamer til for å engasjere nordmenn.  1 av 10 nyheter lykkes i det norske markedet....

Ønsker du at vi holder deg oppdatert?
Meld deg på vårt nyhetsbrev.

JCPére – PRAD

Søk