Volvo EX30 Norgesturne 2023

Volvo EX30 Norgesturne 2023

JCP er stolte av å dele vår erfaring fra Norgesturneen med Volvo’s minste SUV, EX30.

JCP tok på seg oppdraget med å ta EX30 ut på veien til forhandlere og kundene, og vi kan nå se tilbake på 20 dager med engasjement og suksess.

Norgesturneen strakte seg rundt i hele Norge, og underveis besøkte vi både de store byene, men også og sjarmerende forhandlere på mindre steder. Vi hadde gleden av å arrangere arrangementer på 13 steder. Vårt mål var å presentere Volvo EX30 på en unik og minneverdig måte, og responsen var fantastisk.

Sammen med Volvo Car Norway satte vi tonen for turneen på Brød & Sirkus i Oslo, hvor vi gjennomførte tre unike arrangementer på én dag. Med presse, partnere, og et ansatte-arrangement med venner og familie, skapte vi en hel dag fylt med entusiasme.

Gjennom roadshow turneen samlet vi et mangfoldig publikum fra 100 til 500 besøkende ved hver anledning. Dette ga Volvo muligheten til å vise frem EX30s imponerende egenskaper og teknologiske innovasjoner.

JCP håndterte alle aspekter av turneen med profesjonalitet og presisjon. Fra produksjon av standmateriell til teknisk produksjon og bemanning, samt transport av den nye EX30 med vår dedikerte bilhenger, sørget vi for en sømløs gjennomføring av arrangementet på tvers av landet.

Ønsker du at vi holder deg oppdatert?
Meld deg på vårt nyhetsbrev.