Your Extreme for Kongsberg Gruppen

Kongsberg Gruppen kom til oss med en viktig utfordring – å gjøre seg mer synlig og attraktiv arbeidsplass for studenter. Kongsberg ønsket å bygge nettverk med 500+ engasjerte studenter, samt motivere og skape samhold for studenter etter en tøff pandemi. De ønsket også at studentene skulle bli kjent med Kongsbergs teknologiutfordinger og øke engasjementet for Kongsberg Gruppens rekrutteringskampanjer.

For å oppnå målene, utviklet JCP konseptet Your Extreme – en landsdekkende, 48-timers case-konkurranse for alle studenter på NTNU og Universitetet i SørØst-Norge. Konkurransen ga studentene mulighet til å danne tverrfaglige lag, fordype seg i Kongsbergs globale utfordringer og bruke teknologiløsninger for å komme opp med ideer for å løse dem.

For å nå ut til studentene, la vi ut på en landsomfattende bussturné og rigget bussen for bedriftspresentasjoner, utstillinger og mingling. Vi promoterte kampanjen med komiker Jonis Josef og lanserte oppgaven med et hybridevent direkte fra bussen, der studentene fikk presentert oppgaven og verdifull innsikt i problemstillingen.

Studentene som deltok i Your Extreme ble feiret med awardshows der deltakere av konkurransen fikk en unik mulighet til å spise middag og mingle med toppledelsen i Kongsberg. Kvelden ble ledet av P3-profilene Arian & Nate, ble avsluttet med en eksklusiv konsert med rapgruppen Undergrunn.

Ønsker du at vi holder deg oppdatert?
Meld deg på vårt nyhetsbrev.